Aktuelt

-Det er mange som fortjener heder og ære, men det dere gjør og har gjort på Karmsund videregående skole er helt spesielt, sa presidenten i Røde Kors, Robert Mood, da han mandag overrakk presidentens hedersplakett til elevrådsleder på skolen, Aleksander Lillebotn Eide.

Skolestarten i Rogaland skjer i tråd med gjeldende retningslinjer for smittevern. Det vil fortsatt være skjerpede krav til hygienetiltak og avstand.

Fra skoleåret 2020-2021 innføres det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS) ved alle videregående skoler i Rogaland. VIS blir tilgjengelig for elever og foresatte ved skolestart.

Coronapandemien er dessverre ikke over, og det er fremdeles svært viktig å holde fokus på smitteverntiltak.

Nå kan du bestille PC/Mac.

Tilbudet gjelder deg som skal begynne på videregående til høsten. Du kan bestille PC eller Mac i vår PC-ordning allerede fra 15. juni.

Alle lærlinger som skal være russ i 2021, får tilbud om hjernehinnebetennelse vaksine til kostpris (400 kr) i løpet av høsten 2020.

RETNINGSLINJER FOR SMITTEVERN FOR ELEVER OG ANSATTE I FORBINDELSE MED COVID 19.

Myndighetene har nå utgitt smittevernveiledere for skolene. I smittevernveilederne er det også gitt føringer for skoleskyssen.