Aktuelt

Det er mange ledige lærlingestillinger i Rogaland. Se hvilke vi har ledige på Karmsund.

Skolene bruker det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS).

Du som foresatt får  en egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole. ...

Alle elever har rett til å ha et trygt og godt skolemiljø som fremmer helse, trivsel og læring. Det er elevenes egen opplevelse av hvordan de har det på skolen, som er avgjørende.

Skolen har en aktivitetsplikt

Alle som jobber på skolen, skal følge med på at elevene har det bra på skolen. Hvis en voksen på skolen vet om – eller tror – at en elev blir mobbet, plaget, eller på andre måter ikke har det bra, skal hun eller han

·        gripe inn og stoppe krenkelsen med en gang, hvis det er mulig.
·        alltid si ifra til rektor
·        undersøke det som har skjedd

Alle elever ved de videregående skolene i Haugesund (både Vg1, Vg2 og Vg3 ) tilbys nå vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse.

Kjære 10.-klassing. Det siste året har vært et rart og annerledes år. For deg som elev i slutten av grunnskolen, og for oss som jobber i videregående. Vi hadde forberedt og gledet oss til å få deg på besøk, vise deg rundt på skolen, og for å fortelle deg om skolen på utdanningsmessen. Det har vi dessverre ikke fått mulighet til. Men på nettsidene våre kan du finne mer informasjon om skolen og valgene du har hos oss.

Det er du som må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Husk å søke innen 1. mars

Snakk om selvmordstanker – det kan redde liv. I desember starter en ny folkeopplysningskampanje hvor målet er å forebygge selvmord. Rogaland fylkeskommune er med i kampanjen som minner oss om at det å spørre om selvmordstanker kan redde liv. Og at det er hjelp å få.

Bli med og snakk om det

I dag markerte vi verdensdagen for psykisk helse på Karmsund. Tema for året er "spør mer". Snakk med hverandre, vær en venn! Elevrådet skrev gode ord på tallerkener som ble delt ut sammen med et vaffelhjerte i pausen. Restaurant og matfag hadde fokus på mat med følelser. Elevene digget det - nå håper vi de spør mer og snakker mer!

-Det er mange som fortjener heder og ære, men det dere gjør og har gjort på Karmsund videregående skole er helt spesielt, sa presidenten i Røde Kors, Robert Mood, da han mandag overrakk presidentens hedersplakett til elevrådsleder  på skolen, Aleksander Lillebotn Eide.

Fra skoleåret 2020-2021 innføres det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS) ved alle videregående skoler i Rogaland. VIS blir tilgjengelig for elever og foresatte ved skolestart.