Aktuelt

Skolene bruker det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS). Du som foresatt får  en egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole. ...

Alle elever har rett til å ha et trygt og godt skolemiljø som fremmer helse, trivsel og læring. Det er elevenes egen opplevelse av hvordan de har det på skolen, som er avgjørende.

Skolen har en aktivitetsplikt

Alle som jobber på skolen, skal følge med på at elevene har det bra på skolen. Hvis en voksen på skolen vet om – eller tror – at en elev blir mobbet, plaget, eller på andre måter ikke har det bra, skal hun eller han

·        gripe inn og stoppe krenkelsen med en gang, hvis det er mulig.
·        alltid si ifra til rektor
·        undersøke det som har skjedd

Alle elever ved de videregående skolene i Haugesund (både Vg1, Vg2 og Vg3 ) tilbys nå vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse.

Nå har du muligheten til å ta det du mangler for å få studiekompetanse eller fag- og svennebrev og fullføre videregående som voksen. Vi skreddersyr et opplegg som passer for deg.

Det er lurt å gjøre ferdig videregående, slik at du får studiekompetanse eller et fag- og svennebrev. Det gir deg et synlig bevis på det du kan og den kompetansen du har. Det gjør også at du står sterkere på arbeidsmarkedet.

Trykk her for mer informasjon

Skriftlig eksamen for elever på 10. trinn og i videregående opp læring er avlyst våren 2021. Det er fremdeles noen kandidater som skal ta eksamen. Du finner oversikt i denne artikkelen.

Dette skriver utdanningsdirektoratet

Kjære 10.-klassing. Det siste året har vært et rart og annerledes år. For deg som elev i slutten av grunnskolen, og for oss som jobber i videregående. Vi hadde forberedt og gledet oss til å få deg på besøk, vise deg rundt på skolen, og for å fortelle deg om skolen på utdanningsmessen. Det har vi dessverre ikke fått mulighet til. Men på nettsidene våre kan du finne mer informasjon om skolen og valgene du har hos oss.

Det er du som må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Husk å søke innen 1. mars

Snakk om selvmordstanker – det kan redde liv. I desember starter en ny folkeopplysningskampanje hvor målet er å forebygge selvmord. Rogaland fylkeskommune er med i kampanjen som minner oss om at det å spørre om selvmordstanker kan redde liv. Og at det er hjelp å få.

Bli med og snakk om det

Før jul skal elevene på TIF, elektro, Restaurant- og matfag, helse og oppvekst  og påbygg ta elevundersøkelsen. Undersøkelsen er en nasjonal årlig undersøkelse der elevene svarer på spørsmål om hvordan de har det på skolen, faglig og sosialt. Alle svar er anonyme.

De videregående skolene i Rogaland er på gult nivå i trafikklysmodellen som sier hvilke smitteverntiltak de skal følge. Det betyr skjerpede krav til hygiene og avstand. - Vi følger smitteutviklingen nøye, og skolene forbereder seg på at det kan skje raske endringer som bringer oss over i rødt nivå. Rødt nivå betyr imidlertid ikke at skolene stenger, sier fylkesdirektør for opplæring Joar Loland.