RETNINGSLINJER FOR SMITTEVERN FOR ELEVER OG ANSATTE I FORBINDELSE MED COVID 19.

Myndighetene har nå utgitt smittevernveiledere for skolene. I smittevernveilederne er det også gitt føringer for skoleskyssen.

Regjeringen har bestemt at privatisteksamener skal gjennomføres våren 2020.

Videregående skoler åpnes 27.4 for elever på VG3 som følger yrkesfaglig løp i skole og yrkesfagelever på VG2.

Mange har blitt nødt til å tenke kreativt for å lage hjemmeundervisningsopplegg for elevene nå som skolene er stengt. Elever på restaurant- og matfag på Karmsund VGS har fått i oppgave å lage egne matkasser som en del av hjemmeundervisningen.

Til rektorer ved videregående skoler i Haugesund.

Skolehelsetjenesten i Haugesund kommune bistår nå med smittevern. Alle avtaler de neste to ukene hos helsesykepleier er avlyst ute i skolene. Elevene vil få informasjon, og det vurderes hvem som får tilbud om telefonkonsultasjoner.