Aktuelt

De videregående skolene i Rogaland er på gult nivå i trafikklysmodellen som sier hvilke smitteverntiltak de skal følge. Det betyr skjerpede krav til hygiene og avstand. - Vi følger smitteutviklingen nøye, og skolene forbereder seg på at det kan skje raske endringer som bringer oss over i rødt nivå. Rødt nivå betyr imidlertid ikke at skolene stenger, sier fylkesdirektør for opplæring Joar Loland.

I dag markerte vi verdensdagen for psykisk helse på Karmsund. Tema for året er "spør mer". Snakk med hverandre, vær en venn! Elevrådet skrev gode ord på tallerkener som ble delt ut sammen med et vaffelhjerte i pausen. Restaurant og matfag hadde fokus på mat med følelser. Elevene digget det - nå håper vi de spør mer og snakker mer!

Skolene har begynt å bruke det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS). Du som foresatt får  en egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole. ...

-Det er mange som fortjener heder og ære, men det dere gjør og har gjort på Karmsund videregående skole er helt spesielt, sa presidenten i Røde Kors, Robert Mood, da han mandag overrakk presidentens hedersplakett til elevrådsleder  på skolen, Aleksander Lillebotn Eide.

Skolestarten i Rogaland skjer i tråd med gjeldende retningslinjer for smittevern. Det vil fortsatt være skjerpede krav til hygienetiltak og avstand.

Fra skoleåret 2020-2021 innføres det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS) ved alle videregående skoler i Rogaland. VIS blir tilgjengelig for elever og foresatte ved skolestart.

Coronapandemien er dessverre ikke over, og det er fremdeles svært viktig å holde fokus på smitteverntiltak.

Nå kan du bestille PC/Mac.

Tilbudet gjelder deg som skal begynne på videregående til høsten. Du kan bestille PC eller Mac i vår PC-ordning allerede fra 15. juni.

Alle lærlinger som skal være russ i 2021, får tilbud om hjernehinnebetennelse vaksine til kostpris (400 kr) i løpet av høsten 2020.

RETNINGSLINJER FOR SMITTEVERN FOR ELEVER OG ANSATTE I FORBINDELSE MED COVID 19.