Skolen vil være helt stengt i uke 29-30-31 (13. - 31. juli).

Nå kan du bestille PC/Mac.

Tilbudet gjelder deg som skal begynne på videregående til høsten. Du kan bestille PC eller Mac i vår PC-ordning allerede fra 15. juni.

Alle lærlinger som skal være russ i 2021, får tilbud om hjernehinnebetennelse vaksine til kostpris (400 kr) i løpet av høsten 2020.

Vi minner om at fristen for å søke om fratrekk av gyldig fravær er fredag 5. juni kl. 12:00.

RETNINGSLINJER FOR SMITTEVERN FOR ELEVER OG ANSATTE I FORBINDELSE MED COVID 19.

Myndighetene har nå utgitt smittevernveiledere for skolene. I smittevernveilederne er det også gitt føringer for skoleskyssen.

Regjeringen har bestemt at privatisteksamener skal gjennomføres våren 2020.

Videregående skoler åpnes 27.4 for elever på VG3 som følger yrkesfaglig løp i skole og yrkesfagelever på VG2.

Mange har blitt nødt til å tenke kreativt for å lage hjemmeundervisningsopplegg for elevene nå som skolene er stengt. Elever på restaurant- og matfag på Karmsund VGS har fått i oppgave å lage egne matkasser som en del av hjemmeundervisningen.