Åpen dag på Karmsund vgs

Et bilde som inneholder Menneskeansikt, klær, person, skjermbildeAutomatisk generert beskrivelse

Velkommen til åpen dag på Karmsund videregående skole lørdag 3.februar kl. 11.00-14.00.
Her kan fremtidige elever og deres nærmeste ta en kikk på innsiden av skolen og få et inntrykk av hva en vil møte om en starter sin utdanning akkurat her.

Her er en oversikt over de ulike utdanningsprogrammene skolen tilbyr:

• Elektro- og datateknologi
  • Helse- og oppvekstfag
  • Restaurant- og matfag
  • Teknologi- og industrifag
  • Maritim utdanning
  • Påbygg til generell studiekompetanse (påbygg 4)
  • Tilrettelagt opplæring
  • Voksenopplæring
  • Innføringsklasser

Hva møter deg denne lørdagen?

Elever og ansatte vil være til stede og vise hva vi driver med til daglig og stiller mer enn gjerne opp for å svare på spørsmål.

Informasjon om utdanningsprogram og skolen samt mulighet til å besøke de ulike avdelingene.

Mulighet til å snakke elevoppfølgingsteam, rådgivere, lærere og elever fra de ulike utdanningsprogrammene i tillegg til opplæringskontor og bedrifter.

Det blir mingling, smakebiter av godsaker som lages på skolen og gode prater med lærere og elever.

Hvis du har noen spørsmål eller ikke har mulighet til å komme den dagen, ta gjerne kontakt med Hilde Lehtinen, YOU-rådgiver (yrkes og utdanningsrådgiver) hos oss. Send en e-post til hilde.lehtinen@skole.rogfk.no.

Ta også gjerne en kikk på utdanningstilbudene på hjemmesiden vår https://www.karmsund.vgs.no/hovedmeny/utdanningstilbud/ , facebooksiden til skolen eller instagram.

Hjertelig velkommen skal du være.

Vi gleder oss til å treffe deg.